KIK VAGYUNK? AKTUALITÁSOK SZOLGÁLTATÁSAINK KARRIERTANÁCSADÁS GRAFOLÓGIA ÁLLÁSAJÁNLATOK MÉDIA KAPCSOLAT
magyar | english
GRAFOLÓGIA, KARRIER COACHING, ÁLLÁSKERESŐ TRÉNING
ANYASÁG ÉS KARRIER, KÉRDEZZ-FELELEK

GRAFOLÓGIAI TANÁCSADÁS

Ne dolgozzon olyan munkahelyen, ahol nem érzi jól magát!
Talán gondolt is már a változtatásra, de tanácstalan, nem tudja, hogy merre induljon?
Esetleg most kezd tovább tanulási lehetőséget keresni?

A pályaválasztók gyakran a helyes önismeret hiányában, nehezen igazodnak el a lehetőségek között. A sikeres életvezetés feltétele, a személyiség érdeklődésének, motivációjának, képességeinek megfelelő terület kiválasztása. A grafológia, kulcs a személyiség megismeréséhez és iránytű a pályaalkalmassághoz. Felszínre hozza a személyiségben meglévő, de fel nem ismert, rejtett adottságokat, jellemtulajdonságokat, megmutatja a fejlődés esetleges gátjait; az önértékelést, a kommunikációs készséget, a vezetés, szervezés készségét, kreativitást, terhelhetőséget, a fejlődés esetleges irányát, energiakészletet, monotónia tűrést stb… A helyes felmérés, önértékelés, a motiváció feltérképezése segít az önmegvalósításban és a legkedvezőbb döntés meghozatalában.

A grafológia, mint személyiségfeltáró módszer megbízható, gyors és tárgyilagos, segítségével elkerülheti a munkaerő piacon a hosszadalmas, fárasztó és elbizonytalanító keresgélést.

Mi pedig, az elemzés tükrében, a képességeinek, személyiségének, vágyainak megfelelo szakterületet, vagyis helyét a munkaerő piacon. Kézhez kapja a megoldást, amivel elkerülheti a keresgélés, próbálgatás hosszú, fáradságos időszakát.

Igény szerint, grafológiai vizsgálatok végzését vállaljuk még az alábbi területeken is:

Személyiségünk az írásunk tükrében
Életutam, mit tegyek a jelenben a jövőért
Párkapcsolati - magánéleti viszonyaink

Bővebb információ, kapcsolatfelvétel