KIK VAGYUNK? AKTUALITÁSOK SZOLGÁLTATÁSAINK KARRIERTANÁCSADÁS GRAFOLÓGIA ÁLLÁSAJÁNLATOK MÉDIA KAPCSOLAT
magyar | english
GRAFOLÓGIA, KARRIER COACHING, ÁLLÁSKERESŐ TRÉNING
ANYASÁG ÉS KARRIER, KÉRDEZZ-FELELEK

KARRIER COACHING

Nehezen találja az irányt a karrierjében? Úgy érzi, élete tele van stresszel, boldogtalan, elégedetlen vagy éppen nem értékelik munkáját eléggé? Talán úgy érzi, értelmét vesztette jelenlegi munkaköre?

Keresi azt az megoldást, mely segítené Önt abban, hogy sikeresen fókuszáljon saját karrierjére? Szüksége van segítségre a sikeres karrirhez vezető út feltérképezésében, továbbá elsajátítani mindazon jó szokásokat és magatartási formákat, melyek az igazán sikeres karrierhez vezetnek? A karrier coaching segít abban, hogy elmozduljunk arról a helyről, ahol jelenleg állunk és eljussunk oda, ahol igazán szeretnénk lenni.

A mai társadalmunkban teljesen elfogadott, hogy egy életen keresztül akár több szakmánk/karrierünk is lehet. Néha eljutunk a csúcsra egy adott iparágon belül, csak, hogy megtapasztaljuk nem ez az a terület, amit igazán akarunk. A karrier coaching segít abban a tranzakciós folyamatban, melyen akkor megyünk át, amikor szakmát váltunk életünk során.

Coaching szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy előtérbe helyezzük az egyéni szükségleteket és célokat. Figyelembe vesszük a cél eléréséhez milyen készségeket kell fejlesztenünk ahhoz, hogy sikereket érjen el.

A karrier coach éppen olyan, mint egy személyi tréner - valaki, aki végig ott van Önnel a munkában és 100%-ban támogatja Önt abban, hogy céljait elérje.

Az Ön coach-ja segít abban, hogy új célokat állítson fel, motivált maradjon és ne térjen el a kitűzött cél elől. Segít abban, hogy változtasson rossz szokásain áttörje azokat a gátakat, melyek visszatartják céljának elérésében.

Bővebb információ, kapcsolatfelvétel