KIK VAGYUNK? AKTUALITÁSOK SZOLGÁLTATÁSAINK KARRIERTANÁCSADÁS GRAFOLÓGIA ÁLLÁSAJÁNLATOK MÉDIA KAPCSOLAT
magyar | english
HR TANÁCSADÁS, HR OUTSOURCING, CSR TANÁCSADÁS
MUNKAERŐ KÉPZÉS, FEJLESZTÉS, COACHING

MÉDIA

Milyen is valójában a Családbarát Munkahely?

Családbarát munkahellyé válni számos előnnyel jár: segít a megfelelő munkaerő kiválasztásánál, növeli a dolgozók lojalitását, arról nem is beszélve, hogy javítja a vállalat imázsát a partnerek, vevők, illetve az állásvadászok előtt. Felmérésekből azonban látszik, hogy a munkáltatók sokszor nem ugyanazt gondolják a családbarát intézkedések alatt, mint a munkavállalók.

a teljes cikk...

Anyák együtt az egyenlő esélyekért

A Man In Time Consulting HR tanácsadó, fejvadász cég szerepet kíván vállalni a társadalmi tudatosság formálásában, ezért a Diverzitás Közhasznú Alapítvánnyal együttműködésben közös programokat szerveznek a hátrányosan megkülönböztetett munkavállalók esélyeinek javításáért. Júniusban egy ingyenes esélyegyenlőségi rendezvénysorozatot indítanak, amelyen a részt vevők arra keresik a választ, miért szükséges és érdemes az esélyegyenlőség kérdésével a mindennapi munkavégzés során foglalkozni.

a teljes cikk...

A grafológia helye a humánpolitikában

Tudjuk-e valójában mit takar a grafológiai vizsgálat? Hiszünk-e létjogosultságában, megbízhatóságában? Egyesek igen, mások nem, de általában döntésünket nem tudjuk megindokolni. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy, aki "jó szakember" kezébe kerül, soha többé nem vonja kétségbe e személyiség feltáró módszer, önismereti eszköz hitelességét, hatékonyságát. Miért is van ez így?

a teljes cikk...