KIK VAGYUNK? AKTUALITÁSOK SZOLGÁLTATÁSAINK KARRIERTANÁCSADÁS GRAFOLÓGIA ÁLLÁSAJÁNLATOK MÉDIA KAPCSOLAT
magyar | english
HR TANÁCSADÁS, HR OUTSOURCING, CSR TANÁCSADÁS
MUNKAERŐ KÉPZÉS, FEJLESZTÉS, COACHING

RÓLUNK MONDTÁK

"A Man in Time segítségével találtam rá a számomra megfelelő állásra, amit ezúton is szeretnék megköszönni Németh Juditnak. Tanácsaival és tapasztalatával hozzájárult a sikeres állásinterjúkhoz. Munkájához további sok sikert kívánok!"

Balogh Ágnes, minőségügyi mérnök

"Elsősorban azért szerettem Németh Judittal dolgozni, mert rendkívüli hangsúlyt helyezett az előkészítő munkára. Nagyon alaposan körüljárta és tisztázta az új munkatárssal kapcsolatos igényeinket. Ami talán még fontosabb, segítségemre volt abban is, hogy megfogalmazhassam a nem tudatosított, ki sem mondott igényeimet. Komplex, rendszerszemléletű megközelítésével, csak olyan jelölteket küldött interjúra, akik nem pusztán végzettségük alapján lehettek alkalmasak a kívánt pozícióra, hanem jól illeszkedtek a nálunk kialakult vállalati kultúrába."

Tóth András, Ügyvezető igazgató, Elsinco Kft.

"Miután beadtam a jelentkezésemet a General Electric, Global Customer Fulfillment Specialist pozíciójára, Judit pár órán belül jelentkezett. Tájékoztatott a részletekről, megválaszolta a kérdéseimet és egyeztettünk is egy interjúidőpontot a következő hétre. Ezt követően ismét hamarosan hallottam Róla, segített felkészülni a második körös idegen nyelvű telefonos interjúmra is. Azt hiszem ez és az, hogy megnyugtatott előtte sokat segített abban, hogy sikeresen vegyem az akadályt és végül elnyerjem a pozíciót! Mindig számíthattam rá, ami személyesen is sokat jelentett nekem.. Utólag is köszönöm!"

Békési Nóra

"A Man In Time mindig megfelelő szakmaisággal támogatta szakember kiválasztási projektjeinket. A gyors és pontos visszajelzések biztosítanak arról, hogy a Man In Time érti elvárásainkat, és mindent megtesz azok teljesítéséért."

Szabó Illés, HR vezető, Delphi Calsonic Magyarország Kft.

"Nálunk sokan hirdettek, de nem mindig nyújt megoldást egy álláshirdetés. Amikor az ember egy Profit akar találni, akkor Profira bízza a keresést és a kiválasztást ezért dolgozunk mi is a Man In Time-mal."

Nagygyörgy Miklós, Értékesítési vezető, Profession.hu

"Egyetlen járműipari vállalat munkaerő igényét sem könnyű feladat kielégíteni. Különösen akkor nem, ha vidéki vállalatról van szó, és a legjobb szakemberekre van szüksége – lehetőleg tegnapra. Hosszú ideje működünk együtt a Man In Time-mal, mert a kifogástalan szakmai színvonal gyorsasággal és rugalmassággal társul. Ezúton is köszönöm az elvégzett munkát!"

Fegyveres Kitti, HR munkatárs, Schefenacker Automotive

"A Man In Time Consultinggal egy pénzintézet vezetőjeként kerültem kapcsolatba, ajánlás alapján. Németh Judit a cégvezető, pontosan értette a betölteni kívánt pozíció főbb jellemzőit, sajátosságait. Megfelelő előszűrést végzett és csak a legjobb jelölteket mutatta be interjúra. Cégünk kívánságára tudta bővíteni a kört és mindig határidőben teljesített. Személyisége megnyerő és nyitott, érti a munkáját. Ár-érték arányos szolgáltatást nyújt. A magam részéről csak ajánlani tudom másoknak is a cég szolgáltatásait."

Török Béla